Knižní přírůstky za duben

knižní přírůstky - dubenAno, vím, že už je skoro polovina června. Ale lepší pozdě než nikdy (říkám já), takže tady máte Knižní přírůstky za duben. A proč nebyly dřív – mám šílené množství práce, jsem unavená a podrážděná – a vždycky to odnesou věci, co mě baví, ale nevydělávají mi ani korunu (což je vcelku smutné).

Každopádně za duben jsem nashromáždila moc hezkou hromádku knížek, kde jak doufám, boudou samé pecky. V Baronetu jsem si vyzvedla třikrát Pravidla dohazovačů – jedny už jsem podarovala, ale pořád mám doma knihu dvakrát, tak co byste řekli (spíš řekly) na nějakou soutěž, hm? A taky jsem si tam vyzvedla Barvu půlnoci od L. J. Shen, na kterou jsem hodně zvědavá.

Od Hostu mi dorazila netrpělivě očekávaná Smrt před branami. Miluju sérii Jiskra v popelu – bože, už se nemůžu dočkat, až se do toho pustím.

A od Albatrosu mi přišla Mortina a přízračný kamarád (má svítící obálku!), Temné a osamělé prokletí (re-tellinge Krásky a zvířete, kterou miluju), Obsidio (bože, konečně tu máme závěr téhle super sci-fi série!) a Wilcard: Divoká karta (bože podruhý, na tohle jsem se tak těšila – a už jsem to přečetla, takže můžu říct, že zklamaná jsem nebyla:)

 

Napsat komentář